Prečo si vybrať granátový krištáľ?

Sila krištáľov, ktoré udržiavajú pozitívnu energiu, je známa už po mnohé generácie. Liečivé účinky týchto energických polodrahokamov sa líšia v závislosti od typu, farby a štruktúry. Čím je však špecifický práve granát, ktorý je veľmi populárny aj ako módny šperk?

Granátový krištáľ reprezentuje vieru, lásku, vernosť a vášeň. Patrí preto medzi kamene, ktoré chránia osobu, ktorá ich nosí najmä po emocionálnej stránke. Ak prežívate obdobie veľkej pracovnej vyťaženosti a stresu, ktoré môžu viesť až k depresii, zadovážte si práve tento kameň, ktorý držte v ruke niekoľko minút denne tak, aby jeho energia prúdila cez vás. Pomôže vám zdvihnúť náladu, ako aj sebavedomie a vymazať neustále pocity viny či hnevu.

Granáty sa v minulosti používali tiež na odvrátenie zlých duchov. Poskytujú duchovnú ochranu, ktorú potrebujete v období, kedy na vás pôsobí negatívna energia.

Naši predkovia boli presvedčení o tom, že práve červená farba granátového krištáľu má veľmi silné liečivé účinky na krvný obeh a zdravotné problémy súvisiace s krvou. Červená je farbou vášne. Podporuje vitalitu, rovnováhu, znižuje zápaly a zabraňuje alebo spomaľuje krvácanie. Pomôže vám v tvorbe hemoglobínu, lieči zranenia chrbtice a posilňuje srdce a pľúca. Rovnako zmierňuje tiež bolesti pri silných menštruačných bolestiach.

Granáty sú ideálne tiež pre tých, ktorí začínajú  niečo nové a možno trošku desivé, ako je sťahovanie do nového mesta, nástup do nového zamestnania alebo školy, či stanú sa súčasťou novej skupiny. Ako vám pomôžu? Prilákajú k vám ľudí, dajú viac príležitostí k novým priateľstvám a prepojeniam na úspech do budúcna. Čo viac posilní vaše sebavedomie ako spoločnosť druhých, ktorí vás dokážu doceniť? Ak pociťujete aj v tejto oblasti obavy, verte, že granát sa stane vaším dobrým priateľom.

0 komentárov k článku: "Prečo si vybrať granátový krištáľ?"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu