Ruženín a 3 úrovne lásky

Upútala vás téma lásky a jemná elegancia ruženínových šperkov? Pripravili sme pre vás podrobnejšie pokračovanie článku o láske a ruženíne. Kameň srdca a lásky dokáže naše srdcové záležitosti ovplyvniť na 3 úrovniach. Viete akých?

1.      Základná úroveň - láska k sebe                                                                 

Základnou a najdôležitejšou úrovňou lásky je naučiť sa milovať samú seba. Človeku, ktorý nosieva šperk z ruženínu, pomáha tento kameň otvoriť cestu k láske, ale aj vyliečiť zranené srdce tým, že ho naučí prijať sa takého aký je a uvedomiť si svoju hodnotu. Zlepšením vzťahu k sebe samým sa tak začnú harmonizovať aj naše vzťahy s okolím, stávame sa voči druhým láskavejšie, empatickejšie a tolerantnejšie. Ruženín lieči zatrpknutie spôsobené citovými ranami na duši, čo sa prejaví aj ako naša ochota byť v harmónii a spoločenstve s ľuďmi v našom okolí. Ruženín vlastne lieči problém s láskou priamo v nás, čím si následne samé pritiahneme k sebe ľudí, či už v podobe priateľov alebo partnerskej lásky. Ak dá ruženín do poriadku túto úroveň lásky, pomôže nám dostať sa aj k dvom ďalším, už rovnocenným úrovniam.

2.      Úroveň - partnerská láska

Na druhej, milostnej úrovni nás priaznivo ovplyvňuje viacero druhov kameňov. Šperky z granátu a rubínu, napríklad, pozitívne vplývajú na fyzickú príťažlivosť, sexualitu a žiadostivosť. Ruženín sa však snaží pritiahnuť k nám úprimnú lásku vychádzajúcu priamo od srdca, z nášho vnútra. Je to typ lásky, ktorá predstavuje spojenie dvoch spriaznených duší, ktoré sa hľadali. Ruženín je tak pomocníkom pre tých, ktorí hľadajú láskyplný vzťah a dlhodobé partnerstvo.

3.      Úroveň - medziľudské vzťahy

Tretia úroveň lásky, ktorú ruženín „lieči“ predstavuje naše vzťahy s ostatnými ľuďmi. Na úrovni medziľudských vzťahov nám ruženín pomáha prekonávať konflikty a nájsť si priateľov. Ako kameň vnútorného mieru, pokoja, tolerancie a uzdravovania zranených vzťahov, pomáha ruženín aj tam, kde sa vo vzduchu vznáša bojová nálada. Ruženín vás s radosťou „objíme“, ak vám po citovej stránke niekto ublížil. Jednoducho vás zahrnie pocitom bezvýhradnej lásky, ktorá vám pomôže prekonať a zahojiť stopy smútku a nedôvery.

Vďaka tomu, že má ruženín upokojujúce a harmonizujúce účinky, v praktickej forme ruženínového šperku nám dokáže neustále pomáhať na všetkých úrovniach lásky súčasne. Zapamätajte si, že ruženín môžete nosiť každý deň, no bude vám aj dobrým priateľom kedykoľvek, keď na tom budete psychicky zle.

0 komentárov k článku: "Ruženín a 3 úrovne lásky"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu