Opál - tip na darček pre muža

Aký druh kameňa je vhodný pre muža? Túto otázku si kladie nejedna žena pri výbere darčeka, ktorý by mal spĺňať nielen dizajnové nároky, ale tiež chrániť dotyčného, ktorého máme radi. Vedeli ste, že tým najvhodnejším z polodrahokamov je pre muža práve opál? Prečo patrí opál medzi mužské šperky? Čítajte ďalej.

Opál je vďaka svojej sile a tvrdosti jedným z najúžasnejších svetoznámych kameňov, ktorý nie je až tak ťažký ako napríklad diamant, avšak silou sa mu takmer vyrovná. Na stupnici tvrdosti má zaslúženú šestku, zatiaľ do diamant má desiatku! To značí, že zaistí aj mužovi bezpečnosť a trvanlivosť. Ak ste doteraz zvažovali darček pre svojho vyvoleného, určite si nechajte poradiť a navštívte obchod so šperkami. Prsteň, či náramok – opál bude jasnou voľbou!

Opál je kameňom inšpirácie, zvyšuje predstavivosť a kreativitu. Preto je vhodný najmä pre mužov, ktorí sa púšťajú do vlastných projektov, podnikania, zmeny života. Kameň pomáha prekonávať prekážky a udržať istotu v živote. Zlepšuje tiež pamäť – potrebný atribút pre úspech. Výborný darček pre človeka, ktorý potrebuje udržať či zlepšiť svoje sebavedomie.

Ak sa rozhodnete pre prsteň, zvážte kombináciu so zlatom, čím dosiahnete masívny charakter šperku, vhodný pre silného a sebavedomého muža. Myslite na to, že zlatý okraj chráni aj kameň pred poškodením, či nárazom. Opál samotný pôsobí dosť robustne, takáto kombinácia je vhodná skutočne pre „kráľov“.

Náhrdelník či náramok je vzhľadom na farebné prevedenie vhodnejší skôr ako darček pre ženu. Nesmieme totiž zabúdať, že aj ona potrebuje udržať silu a posilniť vieru v pracovné úspechy a emocionálnu vyrovnanosť. Ak patríte medzi bojovníčky alebo chcete obdarovať ženu, ktorá v profesionálnej oblasti vyžaruje chuť podnikať a presadzovať svoje kreatívne nápady, verte, že tento darček je vhodný aj pre ňu. 

0 komentárov k článku: "Opál - tip na darček pre muža"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu