Základné funkcie a možnosti e-shopu

V tomto článku by sme Vám radi predstavili a trošku popísali základné funkcie a možnosti nášho e-shopu. Dúfame, že Vám to pomôže zorientovať sa u nás a uľahčí Vám to využívanie e-shopu

Sortiment a kategórie

V ponuke nášho e-shopu jje vyše 160 rôznych produktov, ktoré môžete nájsť prehľadne zoradené v kategóriách v menu na ľavej strane eshopu. Náramky, náhrdelníky, prstene, náušnice, súpravy šperkov – to sú hlavné kategórie a väčšina z nich má aj svoje podkategórie, aby boli prehľadne oddelené šperky z polodrahokamov a ostatné, bižutérne produkty. Zaujímavosťou je položka šperky podľa kameňa, ktorá obsahuje taktiež podkategórie a síce všetky druhy polodrahokamov, minerálov a drahých kameňov, z ktorých sú vyrobené šperky v našom eshope. Takto si môžete kliknúť napr. na Avanturín a zobrazia sa Vám všetky šperky vyrobené z toho kameňa.

Funkcie eshopu

Základnou funkciou eshopu, od ktorej sa odvíjajú všetky ostatné je registrácia užívateľského účtu. Ak sa zaregistrujete ako zákazník, máte možnosť pridávať produkty, ktoré sa Vám páčia medzi svoje obľúbené, resp. do zoznamu želaní. Ďalšou praktickou funkciou je porovnávane produktov, kde môžete porovnávať cenu, dostupnosť hodnotenie a iné aspekty dvoch, alebo viacerých produktov na jednom mieste.

Ak ste u nás už nakúpili, tak určite oceníte funkcie ako prehľad transakcií, história objednávok atď.

Ďalšou funkciou je online podávanie reklamácií. Dúfame, že táto funkcia nebude využívaná J

No a nakoniec by som spomenul sekciu Kontaktujte nás, kde nájdete kontaktný formulár a takýmto spôsobom nás veľmi jednoducho môžete v prípade potreby kontaktovať.

Služby a nákup

Keďže je u nás na prvom mieste zákazník, snažíme sa robiť všetko preto, aby bol spokojný. Preto ponúkame služby, ktoré k tom môžu prispieť. Medzi tie najdôležitejšie patrí zákaznícka podpora. Sme radi, keď sa zaujímate o naše produkty, preto Vám vždy radi pomôžeme, či poradíme buď cez e-mail, alebo telefonicky.

Čo sa týka nákupu, spomenieme možnosti platby a doručenia. Zatiaľ ponúkame len jeden spôsob dopravy, a to Slovenskú Poštu. Cez kuriérske služby tovar nateraz neposielame, keďže ide o malé produkty, ktoré sa zmestia do obálky. Vaše zásielky posielame doporučene 1. triedou, takže to, čo si objednáte môže byť u Vás už na druhý deň. A keďže máme všetok tovar skladom, väčšinou to tak aj je. Ak objednávka dorazí dopoludnia, zväčša ju stihneme vyexpedovať ešte v ten istý deň.

Platobné možnosti sú dve: dobierka a bankový prevod. Pri výbere dobierky zasielame Vašu objednávku hneď a platíte pri doručení, pri výbere platby bankovým prevodom odošleme Vašu objednávku až po prijatí platby na náš bankový účet.


To by bol krátky a stručný prehľad funkcií a možností nášho e-shopu. Ďalšie zaujímavé a praktické informácie prinesieme v ďalších článkoch.

 

0 komentárov k článku: "Základné funkcie a možnosti e-shopu"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu