Mesačný kameň - kameň pre ženy

Niektoré kamene sú svojou povahou určené čisto pre ženy. Kedysi sme písali, ako kameni vhodnom najmä pre ženy, o ruženíne. Dnes by sme k nemu radi doplnili aj mesačný kameň, známy aj ako adulár.

Najkrajším prvkom mesačného kameňa je určite jeho optická hra so svetlom. Nádherné farebné odrážanie svetla mesačným kameňom je natoľko pútavé, že bol tento kameň uctievaný už v starej Indii, kde ním zdobievali chrámy. Mesačný kameň poznali aj Rimania, no obľúbený sa stal približne len pred 300 rokmi.

Ako typicky ženský kameň je adulár naplnený jinovou energiou, vďaka čomu prebúdza nehu a ženskosť. Mesačný kameň dokáže zbystriť našu intuíciu a uľahčiť komunikáciu. Harmonizuje chuť do života, funguje ako ochranca rodiny a stará sa o plodnosť svojich nositeliek až do vysokého veku. Pomáha udržať si mladistvý vzhľad a pred rôznymi operáciami a pôrodom upokojí strach, ktorý nás chce nahlodávať.

Ak nosíme mesačný kameň ako náhrdelník, mal by siahať až k srdcu, pretože ovplyvňuje srdečnú čakru. Ak si zvolíme náramok z aduláru, je lepšie ho z toho istého dôvodu nosievať radšej na ľavej ruke, ktorá je bližšie ku srdcu. Účinne však vplýva aj na celkovú pohodu ženského tela, preto s mesačným kameňom budete spokojné v akejkoľvek podobe (vždy veľmi krásneho) šperku.

Čistenie a nabíjanie mesačného kameňa

Mesačný kameň očistíte pod prúdom teplej vody, ktorou doň vnikne očistná božia energia. Vyhýbajte sa čisteniu soľou a slanou vodou, ktorá by mohla mesačný kameň poškodiť. Voda z kohútika či pár minút v lesnom potôčiku urobia pre vás a váš mesačný kameň najlepšiu službu. A ako adulár po čistení opäť nabiť pozitívnou silou? Položte ho na noc na mesačné svetlo.

Zvláštne upozornenie: Mesačný kameň by sa nemal nosiť počas splnu, kedy vraj na ženské telo pôsobí až príliš intenzívne a môže spôsobiť až nepríjemnú precitlivenosť. Je to nádherný a veľmi ženský kameň. Na šperky priam ideálny, ale tri dni počas splnu bez neho sa hádam bude dať vydržať.J

0 komentárov k článku: "Mesačný kameň - kameň pre ženy"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu