Tyrkysové riešenie problémov v komunikácii

Medziľudské vzťahy sú často plné napätia, nedorozumení, či zbytočných konfliktov, ktoré môžu prerásť často do vážnych problémov, zdanlivo až neriešiteľných. Sila kameňov je však už dávno známa a v prípade rozpadajúcich sa vzťahov, či problémov v komunikácii vám pomôže práve tyrkys. Otvára dvere medzi srdcom a hovoreným slovom. Prejaví sa tak v priateľstve ako partnerskom vzťahu, či problémoch s kolegami na pracovisku. Tyrkysová farba znamená pestrý farebný život, plný otvorenosti a jasného myslenia. Vytvára rovnováhu a stabilitu v emocionálnej oblasti, no predovšetkým vám pomôže vyrovnať sa so sebou, svojim vnútorným Ja.

Ak hľadáte pomoc, alebo pomôcku k nástupu do novej práce alebo brigády, vyskúšajte simulátor pracovného pohovoru na portáli brigada.sk.

Práve kombinácia modrej s malým množstvom žltej vyžaruje mier, pokoj a radosť. Nezabúdajme, že práve žltá je farbou slnka a teda pokoja a radosti. Modrý tyrkys pôsobí na vaše zmysly a tým navodzuje rovnováhu, ktorú potrebujete v období stresu a únavy. Pomôže tiež zmierniť pocit osamelosti, ktorý sa vo vás usídlil po hádke s partnerom. V situácii emocionálnej nepohody sa stačí zamerať na tyrkysovú farbu na stene či oblečení a okamžite premeníte negatívne pocity na pokoj a silu čeliť problémom či vlastným nedostatkom.

V náročnom období je potrebná maximálna koncentrácia a „čistá“ myseľ. Náhrdelník upokojí nervový systém, pomôže vám udržať pod kontrolou emócie, slová a činy. Jediné, čo v tejto chvíli potrebujete je dôverovať sebe a ostatným. Vytesnite negatívne myšlienky a nechajte v sebe účinkovať kameň, ktorý vám pomôže sústrediť sa na jednu vec a nepodliehať zbytočnej panike. Práve naopak, otvorí vám dvere k duchovnému rastu. Je to farba rozvoja duše. Podporí našu schopnosť nezištne a úprimne milovať seba a druhých. Nejde o narcistický postoj k sebe samému, ale stále platí: ak chceš milovať druhých, musíš mať rád seba!

Avšak pozor: všetkého veľa škodí! Veľké množstvo tejto farby spôsobí pravý opak a vytvorí emocionálnu nerovnováhu, čím vám nepomôže, ale práve naopak, pohorší. Príliš veľa energie vašu myseľ premení na hyperaktívnu alebo spôsobí zadržiavanie emócií, čo vedie k tajnostkárstvu, zmätku až neúprimnosti.

0 komentárov k článku: "Tyrkysové riešenie problémov v komunikácii"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu