Ruženín - ako nás ovplyvňuje kameň srdca a lásky

Podľa čínskej filozofie má ruženín hlboko zakorenenú jemnú jinovú (ženskú) energiu. Azda práve preto je medzi ženami jedným z najobľúbenejších polodrahokamov. Okrem svojho romantického staroružového vzhľadu nesie aj prívlastok „kameň srdca a lásky“. Čo to však znamená?

Ak sa vám pri pohľade na ruženín vynoria v mysli slová jemnosť a nežnosť, intuícia vás neklame. Oba tieto pojmy sú spojené s láskou a jej hlbokým vnútorným prežívaním. A presne taký odkaz nesie aj samotný ruženín.

Filozofia ruženínu: pochopiť skutočnú podstatu lásky

Ľudia sa v živote bežne stretávajú so situáciami, ktorých pravá tvár odráža problémy s dávaním a prijímaním lásky. Nedokážeme milovať samých seba, ako potom máme milovať iných ľudí? Krok po kroku nás ruženín vedie k pochopeniu skutočnej podstaty lásky. Učí nás milovať a prijať najprv seba. Keď to zvládneme, ukáže nám ako milovať iných ľudí.

Liečivé účinky ruženínu

Ako kameň srdca a lásky, harmonizuje ruženín práve srdečnú čakru, svoju nositeľku tak zbavuje všetkých problémov, ktoré vznikli jej narušením. Po fyzickej stránke sa účinok ruženínu prejaví tak, že z tela odvedie nadbytočnú vodu a toxíny. Po duchovnej stránke pomáha riešiť naše problémy v medziľudských vzťahoch a priťahuje partnerskú lásku.

Ako používať ruženín

Ideálne je nosiť kameň ruženínu v blízkosti srdca alebo miest, kde pulzuje krv. Najlepším spôsobom ako využiť účinky ruženínu je preto jeho nosenie vo forme šperku. Ženy majú v tomto ohľade výhodu, môžu si vybrať akýkoľvek šperk, či to už budú náušnice, náhrdelník, prsteň a náramok, alebo dokonca kompletná súprava ruženínových šperkov. Niekoľko krásnych šperkov z každej kategórie ponúkame aj v našom e-shope. Dostanete sa k nim po kliknutí na zvýraznené slová.

Ruženín sa energeticky čistí pod prúdom čistej vody. Následne sa dobíja pri mesačnom svetle. Pozor, ruženín radšej nevystavujte prudkému slnečnému žiareniu, spôsobuje jeho vyblednutie. 

0 komentárov k článku: "Ruženín - ako nás ovplyvňuje kameň srdca a lásky"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu