Otvárame. Vitajte.

Vážení zákazníci, milí čitatelia,

dovoľte nám, aby sme Vás privítali v našom novom eshope a zároveň aj na blogu tohto eshopu.

Včerajším dňom sme totiž spustili tento internetový obchod, ktorý sa zaoberá predajom kvalitných produktov – bižutérie a šperkov z polodrahokamov. Práve šperky z polodrahokamov sú to hlavné, čo chceme ponúkať, no v našom sortimente nájdete aj klasickú bižutériu – kovovú (napr. medené náušnice), krištáľovú (shamballa náramky), či bižutériu z perál (či už sladkovodných, alebo syntetických).

Na začiatok sme pre Vás pripravili niečo vyše 160 rôznych originálnych produktov, ktoré nikde inde na Slovensku nekúpite. Do budúcna chceme určite rozširovať túto našu ponuku a znásobiť počet produktov v eshope, aby si vybral každý.

Ďalšou vecou hodnou pozornosti je tento blog, na ktorom je aj článok, ktorý práve čítate. Rozhodli sme sa založiť „magazín“, kde sa budeme snažiť pravidelne prinášať nové články. Či už zo sveta šperkov, bižutérie, krásy a trendov, alebo o sile liečivých kameňov či články o našich produktoch, recenzie. Takisto sem budeme písať dôležité informácie o udalostiach, súťažiach, nových produktoch a tak ďalej. Tu sa dozviete všetko.

Ďalej Vás chceme upozorniť, že plánujeme občasné súťaže o rôzne ceny, zľavy a podobne, takže sa nás oplatí sledovať. Či už na našom blogu, alebo na našej facebookovskej stránke, či Twitteri.

Momentálne beží súťaž, o ktorej už možno niektorí z Vás počuli, viac už však v druhom článku.

 

Dúfame, že sa Vám naše produkty budú páčiť a že u nás budete nakupovať pravidelne. Dajte o nás vedieť aj svojim známym – určite to ocenia a my budeme len radi  :)

0 komentárov k článku: "Otvárame. Vitajte."

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu