Známe tváre, ktoré nosia Shamballa náramky

Nosenie shamballa náramkov si obľúbila najmä hip-hopová scéna. Možnosti svetových hviezd zarábajúcich milióny sú väčšie a ich shamballa náramky majú obvykle luxusnejšie podoby s diamantmi. Atraktívne a zaujímavo však vyzerajú aj cenovo prístupné shambally náramky, a tými celebritnými sa však môžeme aspoň inšpirovať.

Imidžový doplnok

Aj keď sa za významom shamballa náramkov skrýva duchovná filozofia, efektne dopĺňajú aj party imidž. Shamballa náramky sú zvyčajne zložené z guľatých korálok posiatými žiarivými drobnými kryštálmi (alebo niekedy aj krištáľmi) či perlami. Bežnou súčasťou sú aj čierne hematitové guľôčky. Rôzne možnosti dizajnu si môžete prezrieť aj v ponuke na polodrahokam.sk. Nuž a vo finále sú všetky komponenty pevne spojené dokopy macramé uzlami - čo je tak trochu umelecká technika viazania uzlov. Tieto náramky majú potom aj regulovateľnú dĺžku, ktorú si neprispôsobujete tradičným uzlom, ale iba potiahnutím koncov šnúrky. Spojenie žiarivých korálok, ktoré pripomínajú disko guľu v totálnom party štýle a zauzlenie luxusných komponentov obyčajnou šnúrkou dosť vyráža dych. Je to neprekonateľná kombinácia pohody, ležérnosti a absolútneho luxusu. Shamballa náramky sú luxusné, ale nie snobské. A možno je tento výsledný dojem pre celebrity taký zaujímavý.

Inšpirujte sa shamballa náramkami celebrít:

Jay-Z

Americká megahviezda hip-hopu a manžel minimálne rovnako úspešnej speváčky Beyoncé nosieva elegantný čierny shamballa náramok. Dal sa s ním odfotiť aj na titulnú stranu časopisu Rolling Stone. Čierny shamballa náramok však nosieva aj slovenský rapper Rytmus a tento módno- spirituálny trend neobišiel ani Justina Biebera.

Kim Kardashian

Krásna a populárna herečka Kim Kardashian nosieva zlatý shamballa náramok. Herečka si vybrala náramok v maximálne luxusnej a opulentnej podobe, ktorý k jej exhibicionistickej povahe jednoducho sedí.

Ciara

Zlatý shamballa náramok nosieva aj táto úspešná r'n'b hviezda. Oproti Kim si však vybrala jednoduchší typ náramku a pôsobí s ním veľmi sympaticky. Všimnite si, že Ciara nosí dva shamballa náramky - čierny a perlový čierno-zlatý.

Keri Hilson

Veľmi pekný shamballa náramok s žiarivými bielymi kameňmi si vybrala speváčka Keri Hilson. Inšpirovala tak kopu fanúšikov po celom svete, ktorý jej štýl teraz vo veľkom napodobňujú. Inšpirovať sa však môžete aj vy, pretože tento vkusný a veľmi elegantný náramok nájdete aj v našom e-shope.

Karl Lagerfeld

Napadlo by vám hľadať shamballa náramok na zápästí neľútostného módneho návrhára toho najvyššieho kalibru- Karla Lagerfelda? Možno je to jeho spôsob získavania harmónie... a možno len diktát módneho priemyslu. Nehľadajte však nič žiarivé, jeho shamballa náramky sú rovnako drsné ako Lagerfeldové poznámky.

 

Foto: internet

0 komentárov k článku: "Známe tváre, ktoré nosia Shamballa náramky"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu