Patricia

Písaniu sa venujem už niekoľko rokov a práve táto vášeň ovplyvnila aj môj výber vysokej školy. Vyštudovala som masmediálne štúdiá a v súčasnosti sa zaúčam do tajov literárnej vedy. Vyskúšala som si prácu v regionálnych periodikách aj v online magazínoch. V súčasnosti sa okrem žurnalistickej tvorby venujem copywritingu.

Perly pravé môžu dosiahnuť gigantické rozmery, táto nádhera je dôkazom
Perly poznáme ako malé guľôčky bielej, ružovkastej či čiernej farby s dúhovými odleskami. Drobné rozmery ale nie sú pravidlom a raz za čas sa nájde gigantický unikát. Jedna takáto morská perla bola objavená nedávno, jej nálezca ju 10 rokov ukrýval pod posteľou. Nejedna žena sa zastaví pred výkladom, v ktorom sú vystavené perlové šperky. Ani sa nečudujeme, perly vyvolávajú obdiv svojou krásou a krehko..
5 najčastejšie kladených otázok pri nákupe perál a odpovede na ne
  Perly, okrem iných vzácnych drahokamov, sa odjakživa považovali za najlepších priateľov žien a dám. Tento kameň niesol prívlastky elegancie, nadčasovosti a kvality. Toto sa ani plynutím času nezmenilo a perly sú ešte stále veľmi obľúbenou voľbou šperku.   Avšak aj napriek svojej obľube, je ešte stále veľa nezodpovedaných otázok, ktoré zaujímajú ľudí pri kupovaní perál. K tomu, aby ste mali lepší prehľ..
Takto radšej nie: 5 chýb pri nosení šperkov
Vybrať si správny šperk k oblečeniu, prípadne nakombinovať niekoľko rôznych kúskov, vie byť občas náročná úloha. S naším malým manuálom vám poradíme, ako sa vyvarovať doplnkovým prehreškom.   Stavíme sa, že každá naša čitateľka má vo svojej šperkovnici minimálne jeden doplnok. Slovo „minimálne“ sme zvolili zámerne. Dáme ruky do ohňa zato, že šperkov vlastníte rozhodne viac, ak..