Akú farbu pre kamienok zásnubného prsteňa?

Možno patríte medzi dámy, ktoré sa pri listovaní v časopisoch či na internetových stránkach vždy zastavia pri prsteňoch s drahokamami a polodrahokamami, ktoré vám odporúča nejeden odborník ako zásnubný prsteň. Pri sledovaní životov celebrít a ich nádherných šperkov možno tajne snívate o jednom z nich. Možno si človek nie vždy uvedomuje, že niekedy netreba chodiť ani príliš ďaleko a pekné a cenovo dostupné šperky vám ležia priamo pri nohách. Nech už ide o prstene, náramky, či náhrdelníky, dôležitejšie ako veľkosť či počet karátov je práve ich farba. Práve preto sú vhodné prstene z polodrahokamov oveľa viac ako niekoľko karátové zlato. Zásnubné prstene z polodrahokamov obľubujú dokonca i celebrity ako Elizabeth Hurley a Jessica Simpson. Zásnubný prsteň Jessicy Simpson bol rubínovo červený, zatiaľ čo Elizabeth Hurley sa rozhodla pre zafír. Ak patríte medzi ženy, ktoré by si priali prsteň podľa ročného obdobia či mesiaca, v ktorom stretli svojho vyvoleného, žiadny problém! Každá farba a typ polodrahokamu totiž patrí k istému obdobiu, v ktorom je jeho sila intenzívnejšia ako inokedy. A samozrejme, každý drahokam či polodrahokam má svoju mäkkosť a krehkosť a nemusí byť vhodný pre všetkých alebo vo všeobecnosti ako zásnubný prsteň. Ako si vybrať ten správny?

Nasledujúca tabuľka vám pomôže vo výbere zásnubného prsteňa podľa mesiaca, v ktorom ste sa zasnúbili či zoznámili s vašou láskou. Malá rada pre mužov: ak chcete vašu partnerku skutočne príjemne prekvapiť, vyberte podľa symboliky, ktorú uznáte za vhodnú. Istotne ju dojmete k slzám!

Druhým krokom k správne zvolenému zásnubnému prsteňu je jeho tvrdosť. Ak je žena pripravená nosiť ho skutočne každý deň, poradíme rozhodnúť sa pre pevné drahokamy a polodrahokamy. Niektoré pôsobia skutočne ako silná ochrana a tak budú plniť dvojakú funkciu. Odporúčame najmä lesklé biele perly. Výber prsteňa však starostlivo zvážte. Predsa, osoba, ktorá ho bude nosiť, je istotne romantickou dušou, ktorá kladie dôraz na impozantný vzhľad a zároveň jednoduchosť a praktickosť. Ak zvolíte správnu farbu v kombinácii s tvrdosťou, výsledkom bude určite spokojnosť na strane partnerky. A ak patríte medzi ženy, ktoré premýšľajú, ako naznačiť svojmu partnerovi, aký typ prsteňa by sa vám páčil, nechajte sa inšpirovať vyššie uvedenou tabuľkou. Veríme, že zásnubný prsteň vám tak každým dňom bude pripomínať dôležité chvíle vo vašom spoločnom živote. 

0 komentárov k článku: "Akú farbu pre kamienok zásnubného prsteňa?"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu