Články o produktoch

Typy náhrdelníkov podľa dĺžky
Rôzne príležitosti, rôzne náhrdelníky, rôzne dĺžky. Náhrdelníky rozdeľujeme nie len podľa miery elegancie a slávnostného vzhľadu, ale aj podľa ich dĺžky. Pretože čo dĺžka, to iný spôsob nosenia!   GOLIEROVÝ NÁHRDELNÍK cca 30-33 cm Náhrdelník tesne „na telo“ alebo golierový náhrdelník tesne obopína krk nositeľky. Nosieva sa v strednej časti krku, preto je obvykle vyrobený z jemného a pohodlného materiálu a komponentov, aby netlačil a neškriabal. Často sú to mohutné trojradové náhrdelníky z perál alebo štrasové kamene na látkovom podklade. Typovo golierový náhrdelník vhodný najmä pre mladé ž..
0 komentárov - zobraziť komentáre
Vintage je veľmi aktuálny módny trend a nostalgická pamiatka na doby minulé, na staré zážitky, či na starých rodičov. Vintage je záplava kvetinových motívov, krásnych šperkov, dobových klobúkov a vidieckých scenérií s rozsiahlou záhradou a romantickým domčekom pod listnatým stromom. Vintage sú staré knihy od Jane Austenovej, čajovanie o piatej, snívanie a najmä starodávna dobová atmosféra. VINTAGE Ako vintage sa označujú staré šperky a móda, ktoré dosiahli vek 50 až 100 rokov, no napriek tomu sa zachovali v perfektnom stave. V súvislosti s vintage sa používa aj výraz „retro“ pre 20 rokov st..
0 komentárov - zobraziť komentáre
Známe tváre, ktoré nosia Shamballa náramky
Nosenie shamballa náramkov si obľúbila najmä hip-hopová scéna. Možnosti svetových hviezd zarábajúcich milióny sú väčšie a ich shamballa náramky majú obvykle luxusnejšie podoby s diamantmi. Atraktívne a zaujímavo však vyzerajú aj cenovo prístupné shambally náramky, a tými celebritnými sa však môžeme aspoň inšpirovať. Imidžový doplnok Aj keď sa za významom shamballa náramkov skrýva duchovná filozofia, efektne dopĺňajú aj party imidž. Shamballa náramky sú zvyčajne zložené z guľatých korálok posiatými žiarivými drobnými kryštálmi (alebo niekedy aj krištáľmi) či perlami. ..
0 komentárov - zobraziť komentáre