Viete čo je Shamballa?

Asi už nikoho neprekvapuje cvičenie jogy, snaha o duchovný rast a meditovanie aj mimo východnej časti zemegule. Naše svety a filozofie života sa začali prepájať a ľudia po celom svete sa čoraz častejšie venujú aj svojmu duchovnému vnútru.

Joga, meditácia a shamballa náramky

Náročné dni plné stresu sa snažíme zahnať chvíľkou oddychu, kde sa východné tradície osvedčili ako relax pre telo, ako psychická hygiena a spôsob získavania duševnej sily a vyrovnanosti. Aby sme mohli cítiť harmóniu, sústreďujeme sa v týchto momentoch na lásku, slobodu, šťastie a mier. A tie nám ako meditačná pomôcka pripomínajú aj zaujímavé shamballa náramky. Shamballa náramky nám pripomínajú, aby sme mali otvorenú myseľ mali neustále a nechali ju rozkvitať aj mimo hodín jogy a meditácie. 

Čo je vlastne Shamballa?

Podľa rôznych starovekých textov, tradičného tibetského a indického budhizmu je Shamballa mýtická krajina ukrytá hlboko vo vnútri Ázie. Je to miesto čistého osvietenia a  kde aj všetci jej obyvatelia fungujú na vysokej duchovnej úrovni. Je to oáza mieru, pokoja a šťastia. Osvietencov pobývajúcich v tejto legendárnej krajine vraj možno kedykoľvek požiadať o duchovnú pomoc a liečenie pomocou liečivej energie Shambally.

Shamballa obsahuje tri druhy energií

Shamballa je účinným spojením troch energií, ktoré liečia cez uvedomenie si, že všetko so všetkým súvisí. Ľudom na Zemi túto trojkombináciu energie daroval práve predstaviteľ jednej z nich, nanebovzatý majster Saint Germain. Energia Shambally je zložená z:

  • Reiki (univerzálnej životnej energie),
  • Energie sprítomneného Boha,
  • Energie Nanebovzatých Majstrov.

Liečenie energiou Shambally sa uskutočňuje uzdravovaním seba samých, a následne aj všetkého živého- ľudí, rastlín aj zvierat. Každý, kto chce do svojho života vniesť energiu Shambally sa tak dáva na duchovnú cestu hľadania, rastu a životných zmien. Shamballa môže vyvolať očistné procesy tela a duše. Ak to potrebujete, zabezpečí očistenie od starých a nepotrebných vecí, ktoré už nemajú pre náš život význam a môžu tak voľne odísť.

Získali si svet

Ako symbol lásky, slobody a šťastia, pripomínajúci náš spirituálny svet a snahu duchovne rásť sa stali shamballa náramky celosvetovým trendom. V našom e-shope aktuálne ponúkame 15 druhov shamballa náramkov (a pripravujeme ďalšie) spomedzi ktorých si môžu vybrať nie len ženy, ale aj muži. Pozrite si ich kliknutím na zvýraznené odkazy. Obľube sa tešia medzi oboma pohlaviami, a to či už svojim originálnym a zaujímavým dizajnom, ako aj príbehom, ktorý nesú.

0 komentárov k článku: "Viete čo je Shamballa?"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu