Rýchly návod ako vybrať šperk a bižu pre ženu podľa jej nátury

Premýšľali ste niekedy nad tým, aký druh šperku kúpiť dieťaťu, mladej dievčine, alebo jednoducho povahe, ktorá má rada všetko originálne, vtipné a na svet sa pozerá svojimi radostnými očami? Ak áno, zrejme ste zakotvili pri farebných a netradične spracovaných šperkoch. Ak ste však pri koncoch s nápadmi, možno Vám dnes dáme pár tipov čo hľadať.

DETI A MLADÉ DÁMY

O deťoch je všeobecné známe, že obľubujú farby a tvary zvierat, kvietkov, hviezdičiek. Asi len veľmi ťažko by ste osemročnú dievčinu ohúrili dlhými štrasovými náušnicami. Ale také náušnice s ružovými kvietkami? Tak to už áno. Navyše je to univerzálny darček, ktorý bude mladej slečne po chuti ešte dlhé roky. Žiarivé kryštáliky sa budú odrážať od svetla, zatiaľ čo ružovú farbu a motív kvetov si zamiluje každá zasnená a romantická mladá dáma.

ROMANTIČKY

Štýlové romantičky, ktoré medzi časom už dospeli milo prekvapíte šperkami so srdiečkami či dizajnom v aristokratickom kráľovskom štýle. Romantičky však holdujú aj šperkom vo vintage štýle, kvetom a jemným farbám.

DOBRODRUŽKY

V detstve sa hrávali na indiánky a dnes by chceli precestovať celý svet. Dobrodružné povahy majú rady originálne a zaujímavé veci, suveníry a šperky, ktoré im pripomínajú všetky kúty sveta, ktoré kedy chceli navštíviť. Nečudujte sa, ak ich stretnete trebárs aj s párom medených náušníc v tvare tropickej ryby na ušiach. Patrí to k ich dobrodružnej povahe a ľahkosti, s ktorou život berú.

ORIENTÁLNE KRÁSAVICE

Dávajú si záležať, aby pôsobili žensky. Tento typ žien sa rád zdobí veľkými a výraznými náušnicami s ornamentmi. Často nosievajú šperky typické pre Indiu, orient, brušné tanečnice a východnú kultúru. Zaujmú ich kovové medené šperky, ale aj výrazné šperky so žiarivými farbami.

ELEGÁNKY

Ženy, ktoré nedajú dopustiť na kvalitné, klasické a rokmi preverené materiály. Uprednostňujú antialergické kovy, zlato, striebro a perly. Prevedenie šperku by však malo byť decentné, aby nepotlačovalo ich elegantný štýl.

0 komentárov k článku: "Rýchly návod ako vybrať šperk a bižu pre ženu podľa jej nátury"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu