Zamilujte sa do prsteňov!

História prsteňov siaha do hlbokej minulosti. Kupovali si ich milenci na znak lásky, pečatili a stále pečatia vzťahy pri svadobných obradoch. Neodmysliteľne však patria k ženám – každá si vie nájsť ten svoj podľa vlastného vkusu. Nebojte sa darovať prsteň ako darček i keď nepoznáte veľkosť.

 

Vyberáte farbu?

Prsteň môže, ale taktiež vôbec nemusí ladiť so zvyškom šperkov alebo s oblečením. Pokojne môže na celom outfite vynikať.

Najjednoduchšie sú celé súpravy obsahujúce rôzne kombinácie – prsteň s náušnicami, náušnice s prsteňom a náramkom a iné. V takom prípade nemusíte nič dolaďovať, stačí si len vybrať jednu zo súprav. Tým, že ide o súpravu, nemusí byť zladená s oblečením. Ak teda máte na sebe biele šaty pokojne si vezmite červenú súpravu aby nádherne vynikla. Šperky sa tak stanú nápaditým detailom.

Pokiaľ súpravy nenosíte alebo máte chuť na osobitné kúsky šperkov, kombinácie sú naozaj nekonečné. Doprajte si netradičné spojenia rôznych farieb navzájom. Čo tak dať si zlaté náušnice a čierny prsteň? Alebo radšej dáte prednosť bielemu prsteňu z perál aby sa hodili k novej kabelke? Jeden prsteň v takomto prípade vynosíte hneď k niekoľkým druhom oblečenia.

 

Prsteň ako darček

Mnohí páni by chceli svoju polovičku prekvapiť darčekom v podobe krásneho prsteňa, no nepoznajú správnu veľkosť a akékoľvek vyzvedanie by pochopiteľne ihneď celé prekvapenie skazilo. Nemusíte hľadať partnerkine prstene a merať ich veľkosť, v ponuke sú predsa i prstene s nastaviteľnou veľkosťou. Táto šikovná vlastnosť vám zaručí, že prsteň padne dáme na prst ako uliaty. Navyše si ho bude môcť prehadzovať z prsta na prst podľa toho kde sa jej práve hodí viac.

Otázka vkusu je síce zložitejšia. Sledujte čo rada nosí a podľa toho vyberajte. Spravidla nežné dámy potešia menej nápadné doplnky, ráznejšie ženy milujúce pozornosť privítajú extravagantnejšie prstene.

0 komentárov k článku: "Zamilujte sa do prsteňov!"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu