Vynovený e-shop

Milí priatelia, vylepšili sme náš e-shop, ktorý je odteraz krajší, rýchlejší a prehľadnejší :)

Čo naň hovoríte? Páči sa Vám? Dajte nám vedieť dole v komentároch, emailom, alebo na našom Facebooku. Budeme vďační za každú reakciu :)

 

 

 

 

Nové funkcie:

Živé vyhľadávanie

Ihneď po začatí písania do vyhľadávacieho poľa sa zobrazia produkty, ktoré obsahujú vyhľadávanú frázu. Vyhľadávať je možné podľa názvu, alebo kódu produktu.


Vernostný program

Zaregistrujte sa a zbierajte za svoje nákupy vernostné body, za ktoré si neskôr môžete nakúpiť ďalšie produkty.


Dostupnosť tovaru

Už sa nemusíte preklikávať medzi produktmi a zisťovať, či je daný produkt na sklade. Ak je tovar dočasne vypredaný, uvidíte to priamo v kategórii, alebo výpise produktov.


Nové spôsoby platby

Plaťte za svoje objednávky rýchlo a bezpečne! Zaviedli sme online platby kartou a okamžité bankové prevody cez platobnú bránu TrustPay.


Dynamické obrázky

V kategórii, alebo výpise produktov stačí myšou prejsť po obrázku produktu a ak má produkt priradenú aj ďalšiu fotografiu, okamžite sa zobrazí.


Jednokroková pokladňa

Odteraz má naša pokladňa iba jeden krok, v ktorom vyplníte svoje osobné a doručovacie údaje, vyberiete si spôsob dopravy a platby, prípadne zadáte aj zľavový kupón, alebo poznámku a objednávku potvrdíte. Prehľadné a rýchle!


Myslíme aj na bezpečnosť

Nemusíte sa obávať o stratu alebo zneužitie Vašich osobných údajov. Aj náš e-shop je už zabezpečený bezpečnostným certifikátom.


Prehľadná navigácia

Ku všetkým produktom a potrebným informáciám sa teraz dostanete veľmi jednoducho cez horné menu. Už viac nemusíte pracne hľadať dôležité informácie. Všetko potrebné máte priamo na očiach a na jedno kliknutie.

0 komentárov k článku: "Vynovený e-shop"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu