Talizman šťastia – v akých farbách?

Počas života často premýšľame nad osudom, úspechom a objavmi výnimočných vedcov, ktorým sa podarilo získať Nobelovu cenu. Jedna z vecí, ktorá je pri osudoch týchto ľudí vždy zaujímavá je, že úspech tvoria dve zložky: sebavedomie a šťastie. Túžba po poznaní, prečo je niekto úspešný a iný nie, mnohých z nás často vedie k hľadaniu vlastného amuletu šťastia. Môže ním byť čokoľvek – kameň, prívesok na náhrdelník, či prsteň. Dôležitý je význam, ktorý mu pripisujete a farba, ktorá obnoví a rozvinie vedomosti, inteligenciu, emócie, silu a tvorivosť – základné predpoklady k úspechu.

Nech už vám chýba úspech v práci či láske, byť šťastným znamená predovšetkým udržať silné sebavedomie. Ak patríte medzi ženy, ktoré sa chcú cítiť sebaistejšie, krásne a inšpirujúco pre svoje okolie, či už po fyzickej alebo duševnej stránke, stačí skutočne málo – správne zvoliť farbu a tvar talizmanu šťastia, ktorý vás bude sprevádzať v dôležitých okamihoch života. Prezradíme, že farby by mali byť jasné: fialová a zelená. Od tvaru amuletu záleží, či ste človek extravagantný, alebo vo vás dominuje zmysel pre jednoduchosť.

Ak ste milovníčkami luxusu, poteší vás britská značka Esoteric Luxury, ktorej talizmany šťastia sú zamerané na rozvoj emocionálnych zážitkov. Ide o symbol lásky, odvahy, sily a slobody, ktoré sa spoja vo farbách fialovej a zelenej. Je to pre vás jedinečná príležitosť, ako ukázať svojmu okoliu, aké máte ambície. Kombinácia zlata, kameňa a dizajnu má pomôcť žene posilniť svoje vnútorné Ja. Nápaditým dizajnom zaujme a zvýrazní elegantnú ženskosť.

Ak nepatríte medzi povahy, ktoré sa rady pýšia luxusom, ale emocionálna sila a prirodzený šarm je vašou prioritou, zostaňte pri „jednoduchosti“ a dajte prednosť kameňom, či kryštálu v prirodzenej kráse, bez zaobalenia do niekoľko karátového zlata. Fialový achát je zdrojom rovnováhy a vnútornej sily, ktorú akútne potrebujete. Navyše tento šperk pôsobí veľmi žensky a elegantne aj bez zlata.

Ak má však pre vás špecifickú hodnotu zelená farba, hľadajte, ktorý z polodrahokamov vás očarí. Náš tip: avanturín povzbudzuje pozitívne myšlienky, nápady a uskutočnenie vašich tajných snov a prianí. Čo viac si človek môže priať k tomu, aby bol úspešný, ako prežiť svoje sny? Tak veľa šťastia pri výbere toho vášho amuletu, ktorý vás povedie k úspechu!

0 komentárov k článku: "Talizman šťastia – v akých farbách?"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu