Kto by mal nosiť červený koral?

Existuje mnoho pozitívnych dôvodov, prečo nosiť práve koraly, avšak pozor na ich ohnivú silu, nakoľko môže pôsobiť aj negatívne, ak ho vyberiete nesprávne. Viac o tom, pre koho je tento kameň vhodný a pre koho nie sa dočítate v tomto článku.

Ak trpíte tráviacimi problémami, ktoré ako je už známe súvisia najmä s hnevom, strachom, unáhlenosťou, či prehnaným podozrievaním, je práve pre vás tento kameň vhodný a môže pomôcť ukľudniť myseľ. Korálové kamene totiž aj v prírode upokojujú a očisťujú oceány, preto sú používané aj na očistenie duše a organizmu (napríklad krvi) v oceánskych krajinách. K dispozícii sú 4 druhy koralov: biely, žltý, čierny a červený. Červený je spomedzi nich však najvýnimočnejší a najobľúbenejší tiež v astrológii. Prečo?

Trojuholníkové červené koraly sú najsilnejšie. Ovláda ich Mars, ktorý pôsobí upokojujúco, zvyšuje sebavedomie, pomáha upraviť krvný tlak, zlepšuje dokonca finančnú situáciu a majetkové nezrovnalosti v manželstve. Ak máte problémy v komunikácii so súrodencami, opäť raz platí, že červená je čarovnou farbou na vyriešenie aj týchto problémov. Ako by ste zistili, že ste tento druh koralu vybrali nesprávne? Ukázali by sa nežiaduce účinky ako napríklad problémy so zápchou, oslabenie kostí či zvýšená nervozita v medziľudských vzťahoch. Nebojte sa, nič, čoho by ste sa mali zľaknúť, kameň vám len odpovie na otázky, ktoré mu dávate a treba sledovať reakcie vášho tela a mysle.

Obdĺžnikový červený koral nie je síce tak silný, ako trojuholníkový, napriek tomu ho môžete využiť najmä pri ťažkostiach s nedostatkom fosforu, vápnika alebo antioxidantov.

Ak sa zaoberáte astrológiou a Mars je vašou planétou, potom pre vás bude jednoznačne užitočné nosiť práve červený koral. Možno patríte medzi emocionálne rozladené osobnosti alebo prežívate ťažšie stresujúce obdobie, počas ktorého sa ľahko rozplačete, v tom prípade sa obráťte tiež na pomoc koralu. Obzvlášť je nápomocný v období, kedy to škrípe v manželstve.

A kto by zaručene koral nemal nosiť? Ak na vás pôsobí Mars negatívne, zistíte to veľmi jednoducho: veľké výkyvy zlosti, prejavuje sa alergia na prach, slnko alebo dym. Nevhodné je nosiť koral aj v období, kedy užívate antibiotiká. Pre všetkých ostatných je tento čarovný kameň vhodný, až žiaduci. Nezabúdajte, že červená znamená silu. Ani tento kameň nie je výnimkou a „postaví vás na nohy“.

0 komentárov k článku: "Kto by mal nosiť červený koral?"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu