Darujte na Vianoce pravý symbol lásky tým, na ktorých Vám záleží

 

Vianoce za dverami a Vy si stále neviete dať rady, aký darček darovať svojim blízkym pod stromček? Nestrácajte hlavu a zvolte ten najkrajší darček, ktorým dáte obdarovanej osobe najavo, že je pre Vás neodmysliteľným a najjedinečnejším klenotom vo Vašom živote. Nádherným šperkom rozžiarite úsmev na tvári každej žene, či už priateľke, manželke, sestre, mame, tete, alebo kamarádke. Atraktívnym darčekom venujete kúsok šťastia nežnému pohlaviu pod vianočný stromček.

Ako vybrať ten najvhodnejší šperk práve pre ňu

Niet nad romantickejší darček než náhrdelník vo tvare srdca. Kto by nepoznal scénu z Titanicu, kedy Rose (Kate Winslet) dostáva nádherný náhrdelník v podobe zafírovo modrého srdca, ktorý rozžiari jej ženský dekolt natoľko, že ucvháti dych všetkým divákom. Verte, že každá žena sníva o tom, že jej jej vyvolený daruje  náhrdelník, ktorý jej sám nežne pripne na krk a doplní romantický moment bozkom na jej jemne odhalené ramená.  

V prípade, že chcete venovať exkluzívny darček, zvolte perly. Perly patria medzi jedny z najpôvabnějších šperkov, ktorými sa žena môže pýšiť, nech už to sú náušnice, náramok, prstienok, alebo náhrdelník. Vďaka perlám vynikne ženská nežnosť, zmyselnosť a jemnosť.

 Ak si chcete byť úplne istí, vhodné šperky môžte vyberať aj podľa jej znamenia zverokruhu alebo podľa druhu polodrahokamu, ktorým chcete priniesť do života milovanej osoby lásku, zdravie, šťastie alebo úspech. U každého polodrahokamu nájdete popis, ktorým sa môžte pri výbere riadiť.  

Nadčasovým hitom sú neustále shamballa náramky, pričom niekoľko z nich sme špeciálne pre Vás pred Vianocami pripravili za ešte dostupnejšie ceny. Nájdete ich v rôznom farebnom prevedení, či už s polodrahokamami, alebo aj so žiarivými CZ krištáľmi.

Každá žena taktiež ocení ak jej darujete súpravu šperkov. Ak sa napríklad netrafíte do jej obľúbenej farby, ani si to nevšimne, lebo v súprave je rovno niekoľko kúskov, ktoré môže ihneď zladiť a nemusí kvôli tomu zhánať ešte niečo ďalšie, čo práve nie je v jej šperkovnici.

Dajte jej najavo, že Vám na nej záleží prostredníctvom unikátneho šperku!

Neváhajte a nakupujte originálne darčeky so špeciálnymi akciami:

- Ku každému produktu dostanete darčekové vrecko ZDARMA!
- Pri nákupe nad 33 € získate poštovné ZDARMA!
- Pri nákupe nad 50 € získate 5% ZĽAVU!
 

Šťastné a Veselé Vianoce Vám praje e-shop Polodrahokam.sk

0 komentárov k článku: "Darujte na Vianoce pravý symbol lásky tým, na ktorých Vám záleží"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu