Nový TREND - vrstvenie šperkov

Či už patríte medzi milovníkov výrazných šperkov, alebo dávate prednosť jednoduchosti - s vrstvenými šperkami si príde na svoje každý.

Pokiaľ o niekom povieme, že má „štýl“, nemyslíme tým len samotné oblečenie, krásnu kabelku, či nádherné topánky. Všetci veľmi dobre vieme, že i ten najlepší outfit môže na žene vyzerať obyčajne, pokiaľ ho doplní nevhodnými šperkmi. Alebo naopak bude tých šperkov až priveľa. Poďme sa spolu pozrieť na to, ako takýmto prešľapom predísť.

Ako na to

Vrstvenie náhrdelníkov, náramkov, ba dokonca aj prsteňov je dnes úplne bežné. Stačí ich len správne nakombinovať, aby ste vyzerala vkusne a štýlovo. Ako diva z časopisu wink

Kombinovať zlato a striebro – áno či nie?

Za nás určite ÁNO! Ak ide o jednoduché a minimalistické náramky alebo náhrdelníky, tak sa toho rozhodne nebojte.

Pri vrstvení náhrdelníkov by mala byť ich dĺžka odlišná – aby vynikol každý jeden z nich. Stavte na minimalizmus – to znamená čo najtenšie retiazky. A kľudne tam zamiešajte aj nejaký prívesok. Výsledok bude dokonalý! Verte!

My sme zvolili sadu týchto náhrdelníkov - strieborný prívesok I love you, Always in my heart so striebornou retiazkou, náhrdelník znamenie z chirurgickej ocele v zlatej farbe (vybrať si môžete vlastné znamenie a vlastnú farbu), náhrdelník s čiernym srdiečkom v zlatej farbe a strieborný minimalistický náhrdelník Infinity & Love you. Je to jednoduché a predsa pútavé. Čo poviete?

Taktiež sa nebojte kombinovať rôzne farby kovov. Zahoďte predsudky a zabudnite na to čo sa niekedy hovorilo – „zlaté len so zlatým“. Dnes to už neplatí!

Čo sa týka vrstvenia náramkov – taktiež kľudne kombinujte farby (zlatá, strieborná, ružovo-zlatá,...). A taktiež stavte na minimalizmus. Môžete skúsiť aj kombináciu rôznych štýlov, ale pozor - všetkého veľa škodí. Takže opatrne. 

Za nás je skvelou kombináciou na oživenie - náramok Skull z chirurgickej ocele v zlatej farbe, náramok Spin z chirurgickej ocele, strieborný náramok Love you forever a ružovo-zlatý náramok Infinity z chirurgickej ocele.

Defiinitívne budete IN, ak skombinujete nejaký minimalistický náramok s hodinkami. Verte, že budete vyzerať trendy a štýlovo. Inšpirujte sa našou skvelou ponukou náhrdelníkov a náramkov

Kombinujte materiály

Určite má doma nejedna z nás rôzne druhy náramkov – guličkový, kožený s príveskom, pletený, kovový,..... A určite by ste ich využili naraz aj viac ako len jeden. Ale poviete si  „ten sa k tomu nehodí, tak vezmem radšej iba jeden...“. Zbavte sa tohto strachu – ukážeme vám, ako na to!

Pri vrstvení takýchto náramkov zvoľte jeden, maximálne dva, ktoré budú dominantné. Napríklad náramok s nejakým príveskom, s výraznejšou korálkou, či s nejakým výrazným kameňom.

Za nás je určite skvelou voľbou kombinácia Buddha náramku, náramku z achátu, guličkového náramku z prírodného turmalínu, k tomu sekaný náramok ruženín a náramok howlit s dominantnejšou kotvou. Takto môžete vyraziť bežne do ulíc a stačí vám k tomu pohodlný outfit alebo jednoduché šaty.

V našej ponuke nájdete omnoho viac takýchto náramkov, z ktorých si môžete vybrať a rôzne ich kombinovať. Alebo si môžete vyrobiť vlastné náramky, podľa vlastnej predstavy a môžete sa inšpirovať našimi návodmi

Takto môžete vrstviť a kombinovať aj perlové náramky – ale tie by sme kombinovali len s perlovými alebo maximálne s nejakým minimalistickým strieborným náramkom. Perlové náramky majú istý punc luxusu, preto sa nehodia na úplne bežné nosenie. Skôr na nejaké výnimočnejšie udalosti alebo oslavy.

FOTO PERLOVé NáRAMKY

Tak čo? Skúsite to? Na výber máte množstvo variácií a štýlov, stačí len skúšať. A v konečnom dôsledku – najlepšia kombinácia je aj tak tá, ktorá sa vám najviac páči smiley

K čoraz väčšej obľube patrí dnes už aj vrstvenie prsteňov. Platí tu presne to isté, čo pri náhrdelníkoch a náramkoch – môžete kombinovať štýly, farby, ale všetko s mierou. Veď každá z nás má vo svojej šperkovnici pár kúskov, ktoré by označila za „obľúbené“. Tak po nich siahnite, dajte im možnosť vyniknúť v inom svetle. Či už sa jedná o starožitný prsteň (hoc aj po babičke) alebo zásnubný prsteň či svadobnú obrúčku - vďaka vrstveniu im vdýchnete opäť kúsok života.

Tyrkenitový prsteň v zlatej farbe skvelo skombinujete napríklad s achátovým prsteňom. Alebo k väčšiemu prsteňu z achátu a olivínu môžete doladiť prsteň z prírodného brúseného achátu. Inšpirovať sa môžete napríklad aj našimi prsteňmi. A možno máte pri čítaní tohto článku v hlave už nejaké inšpirácie, tak sa im nebráňte a skúste to. Dodajte šmrnc vášmu outfitu!

Aký outfit zvoliť?

Vrstvené jednoduché náhrdelníky ukážu najlepšie na odhalenom dekolte – skúste preto tričko alebo svetrík s výstrihom V alebo v prípade blúzky, si ju nezapínajte úplne až po krk. Šperky tento priestor dokonale vyplnia. A inak, tieto minimalistické šperky úplne skvelo vyniknú v lete, na opálenej pokožke. Tak už nech je leto, čo? 

A pre tie najodvážnejšie jeden tip, alebo resp. výzva na záver - skombinujte vrstvenie náramkov, náhrdelníkov aj prsteňov. Jednoznačne budete TOP!

Vrstvenie je zábava a vy vôbec nemusíte mať obavy pustiť uzdu svojej fantázii. Mixujte materiály aj farby a vdýchnite nový svieži look obľúbenému outfitu. Inšpirujte sa napríklad aj našimi outfitmi, možno vám niečo padne do oka.

Autor: Emily

0 komentárov k článku: "Nový TREND - vrstvenie šperkov"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu