2. narodeniny e-shopu Polodrahokam.sk

Vážení zákazníci a milí priatelia.

V týchto dňoch náš e-shop oslavuje už druhé výročie svojho vzniku. Ďakujeme za vašu priazeň - všetkym stálym, občasným, aj novým zákazníkom. Sme tu už 2 roky len pre vás a práve vďaka vám.

Tak ako minulý rok, aj teraz sme si pre vás pripravili narodeninové darčeky, a to poštovné zdarma do konca tohto týždňa (15.6.2014) a 20% zľavu na celý nákup - stačí len v nákupnom košíku zadať kód zľavového kupónu: bday2014.

Trošku hodnotenia

Za posledný rok sme obslúžili omnoho viac zákazníkov než ten predošlý, rozšírili sme ponuku produktov o stovky nových a otvorili sme pre vás nový internetový obchod ashamballa.eu. Získali sme množstvo spokojných zákaníkov, o čom svedčia aj pozitívne recenzie a 100-percentné hodnotenie na Heureke.

V nasledujúcom roku sa budeme opäť snažiť rozširovať náš sortiment a uspokojovať všetky potreby a priania našich zákazníkov. Plánujeme tiež redizajn e-shopu a nové funkcie. V zálohe máme aj ďalšie prekvapenia, o ktorých sa ale určite v čas dozviete.

Sme veľmi radi, že tu pre vás môžeme byť a dúfame, že aj minimálne nasledujúce 2 roky budú také úspešné, ako tie uplynulé. 

Ešte raz, veľká vďaka všetkým!
 

Michal Kuruc
www.polodrahokam.sk

0 komentárov k článku: "2. narodeniny e-shopu Polodrahokam.sk"

Napísať komentár

Vaše meno:
 
Váš komentár:
Poznámka: HTML nie je podporované!
Ochrana proti spamu