Súťaže

Vyhodnotenie súťaže "Zdieľaj a vyhraj shamballa náramok
Milí priatelia, včera sa nám skončila súťaž "Zdieľaj a vyhraj Shamballa náramok II", kde ste mali možnosť vyhrať 3x Shamballa náramok. Do súťaže sa zapojilo niekoľko sto ľudí, čo nás naozaj teší a týmto by sme sa chceli všetkých učastníkom poďakovať. Vybrať sme však mohli iba troch výhercov, ktorými sa stali: - Erika Mlátková - Zuzana Šípková-Kubernátová - Ivana Šestáková   Výhercom srdečne gratulujeme :-) ..
1 komentárov - zobraziť komentáre
Súťaž "Zdieľaj a vyhraj shamballa náramok II"
  Milí priatelia, pre veľký úspech prvej súťaže "Zdieľaj a vyhraj Shamballa náramok" sme sa rozhodli pripraviť druhé pokračovanie tejto súťaže. Teraz sa však bude súťažiť až o 3 náramky a súťaž potrvá očosi dlhšie. Súťaž bude prebiehať výlučne na faceboooku a výhrou bude Shamballa náramok podľa vlastného výberu z ponuky nášho eshopu. Ako sa zapojiť do tejto súťaže? Zapojiť sa do tejto súťaže je veľmi jednoduché. Stačí ak sa stanete fanúšikom našej FB stránky, budete zdieľať tento obrázok a napíšete pod neho nejaký komentár. Súťaže sa môže zúčastniť každý občan SR. Do kedy trvá súťa..
9 komentárov - zobraziť komentáre
Vyhodnotenie súťaže "Zdieľaj a vyhraj shamballa náramok
Milí priatelia, súťaž "Zdieľaj a vyhraj Shamballa náramok" sa skončila. Do súťaže sa zapojilo množstvo ľudí, čo nás veľmi teší. Vyhrať však mohol len jeden (meno víťaza sa dozviete na konci článku), no pre všetkých ostatných sme pripravili zľavu na všetky shamballa náramky vo výške 10 %. Zľavu môžete uplatniť vložením zľavového kupónu v tvare shamballa pri Vašej objednávke. Zľavu je možné uplatniť do 9.9.2012, alebo do vypredania zásob. Počet kupónov na osobu je neobmedzený! No a na záver tu máme meno výhercu. Takže výhercom shamballa náramku podľa vlastného výberu sa stala Martina Mlyn..
0 komentárov - zobraziť komentáre
Súťaž "Zdieľaj a vyhraj shamballa náramok" na
Milí priatelia, po nejakej dobe sme pre Vás opäť pripravili súťaž. Tento krát ide o súťaž typu "Zdieľaj a vyhraj". Súťaž bude prebiehať výlučne na faceboooku a výhrou bude Shamballa náramok podľa vlastného výberu z ponuky nášho eshopu. Ako sa zapojiť do tejto súťaže? Zapojiť sa do tejto súťaže je veľmi jednoduché. Stačí ak sa stanete fanúšikom našej FB stránky a budete zdieľať tento obrázok. Súťaže sa môže zúčastniť každý občan SR. Do kedy trvá súťaž? Súťaž "Zdieľaj a vyhraj shamballa náramok" bude trvať do 31.8.2012 a výherca bude vyžrebovaný nasledujúci deň, teda 1.9.2012. Meno v..
5 komentárov - zobraziť komentáre
Vyhodnotenie uvádzacej súťaže
Milí priatelia, je to tu. Konečne sme sa dočkali vyvrcholenia našej uvádzacej súťaže a už poznáme aj e-mailové adresy výhercov. V krátkosti pripomenieme, o čo sa súťažilo. 1.     cena - 30 eurová poukážka na nákup v našom eshope (1 výherca - hlavná výhra) 2.     cena - 10 eurová poukážka na nákup v našom eshope (3 výhercovia) 3.     cena - poštovné zdarma pri nákupe v našom eshope (10 výhercov)   A tu je už zoznam výhercov: 3.cena – poštovné zdarma: m.tatiana@z****m.sk 485527mk@g***l.com vajkunyova.edita@a*****e.sk ajasv@p**t.sk luzicova.reny@g***l.com zuzkamarekova@g***l.com risomanko..
2 komentárov - zobraziť komentáre
Uvádzacia súťaž
Vážení zákazníci, milí čitatelia, ako možno viete, pred spustením nášho e-shopu bolo na adrese polodrahokam.sk umiestnené odpočítavanie do otvorenia obchodu a možnosť prihásiť svoju emailovú schránku do nášho systému, vďaka čomu sme Vás o otvorení obchodu informovali. Navyše ste od nás dostali darček vo forme zľavy.  Zároveň ale, a to je to podstatné, ste boli zaradený do uvádzacej súťaže o zaujímav&eacu..
8 komentárov - zobraziť komentáre