Novinky

Nový TREND - vrstvenie šperkov
Či už patríte medzi milovníkov výrazných šperkov, alebo dávate prednosť jednoduchosti - s vrstvenými šperkami si príde na svoje každý. Pokiaľ o niekom povieme, že má „štýl“, nemyslíme tým len samotné oblečenie, krásnu kabelku, či nádherné topánky. Všetci veľmi dobre vieme, že i ten najlepší outfit môže na žene vyzerať obyčajne, pokiaľ ho doplní nevhodnými šperkmi. Alebo naopak bude t&yacut..
0 komentárov - zobraziť komentáre
INHORGENTA Mníchov 2019
Posledný februárový týždeň sa konal v Mníchove jeden z najväčších veľtrhov šperkov – 46. medzinárodný odborný veľtrh hodín, šperkov, drahých kameňov, perál a technológií. Tak sme si povedali, že by bolo fajn ho navštíviť a omrknúť nejaké nové inšpirácie a trendy na tento rok. Počasie malo byť príjemné, jarné, a tak sme navštívili „výkladnú..
0 komentárov - zobraziť komentáre
Vynovený e-shop
Milí priatelia, vylepšili sme náš e-shop, ktorý je odteraz krajší, rýchlejší a prehľadnejší :) Čo naň hovoríte? Páči sa Vám? Dajte nám vedieť dole v komentároch, emailom, alebo na našom Facebooku. Budeme vďační za každú reakciu :)         Nové funkcie: Živé vyhľadávanie Ihneď po začatí písania do vyhľadávacieho poľa sa zobrazia produkty, ktoré obsahujú ..
0 komentárov - zobraziť komentáre
Oslávte s nami prvé narodeniny nášho e-shopu
Milí priatelia a zákazníci, Je nám veľkým potešením oznámiť Vám, že sme tu s Vami a pre Vás už celý jeden rok, za čo vďačíme práve Vám. Ďakujeme. Za toto obdobie sa nám podarilo vybaviť stovky objednávok a získali sme obrovský počet spokojných zákazníkov. Taktiež sa nám podarilo od spustenia e-shopu zdvojnásobiť náš sortiment a v tomto trende by sme chceli pokračovať. Takisto sa budeme snažiť zlepšovať naše služby, ale aj e.shop samotný, aby bol stále lepší a prehľadnejší. Pri narodeninových oslavách je zvykom, že oslávenec dostáva darčeky od svojich blízkych a priateľov. My sme to ter..
0 komentárov - zobraziť komentáre
Otvárame. Vitajte.
Vážení zákazníci, milí čitatelia, dovoľte nám, aby sme Vás privítali v našom novom eshope a zároveň aj na blogu tohto eshopu. Včerajším dňom sme totiž spustili tento internetový obchod, ktorý sa zaoberá predajom kvalitných produktov – bižutérie a šperkov z polodrahokamov. Práve šperky z polodrahokamov sú to hlavné, čo chceme ponúkať, no v našom sortimente nájdete aj klasickú bižutériu – kovovú (napr. medené náušnice), krištáľovú (shamballa náramky), či bižutériu z perál (či už sladkovodných, alebo syntetických). Na začiatok sme pre Vás pripravili niečo vyše 160 rôznych originálnych produkto..
0 komentárov - zobraziť komentáre